Hide table of contents

Discussion article for the meetup : Johdatus efektiiviseen altruismiin

WHEN: 09 October 2014 05:30:00PM (+0300)

WHERE: Kokoustila Seppele, Domus Gaudium (1. kerros), Leppäsuonkatu 11, Helsinki, Finland

Introduction to Effective Altruism event in Finnish.

Facebook page for the event: https://www.facebook.com/events/581921898586249/


Moni on kokenut, ettei yksittäinen ihminen voi tehdä paljoa parantaakseen maailmaa. Ongelmat ovat isoja ja systemaattisia, eikä kukaan voi tehdä niille paljoa.

Efektiivinen altruismi haastaa tuon käsityksen. Normaalipalkkainenkin ihminen pystyy pelastamaan elämänsä aikana useita ihmishenkiä pelkästään lahjoittamalla kymmeneksen tuloistaan tehokkaille hyväntekeväisyysjärjestöille, ilman että tekisi elämässään mitään muuta altruistista.

Tämä on kuitenkin vasta alkua. Ihminen joka valitsee uransa ja elämäntehtävänsä huolellisesti voi moninkertaistaa vaikutuksensa. Efektiivinen altruismi on tuore, kansainvälinen liike, joka pyrkii analysoimaan eri vaihtoehtoja ja löytämään ne tavat, joilla jokainen meistä pystyy tekemään maailmasta mahdollisimman hyvän. Tässä tapahtumassa kerrotaan lisää.

Myös pelkästään osallistumalla tähän tapahtumaan on mahdollisuus vaikuttaa! Illan aikana on jaossa 200 euron lahjoitus jollekin hyväntekeväisyysjärjestölle. Osallistujat pääsevät arvioimaan useampaa järjestöä ja päättämään, mitkä niistä ansaitsevat osuuden.

Discussion article for the meetup : Johdatus efektiiviseen altruismiin

0

0
0

Reactions

0
0
Comments
No comments on this post yet.
Be the first to respond.
Curated and popular this week
Relevant opportunities